REGULAR DAY SCHEDULE

TK/Kindergarten (Begining Feb. 22, 2022)		
8:00 AM - 9:35 AM	Instruction	95 minutes
9:35 AM - 10:00 AM	Recess	25 minutes
10:00 AM - 10:50 AM	Instruction	50 minutes
10:50 AM - 11:41 AM	Lunch	51 minutes
11:41 AM - 2:06 PM	Instruction	145 minutes
Total Instructional Time:		290 Minutes

1st Grade		
8:00 AM - 9:30 AM	Instruction	90 minutes
9:30 AM - 9:56 AM	Recess	26 minutes
9:56 AM - 11:00 AM	Instruction	64 minutes
11:00 AM - 11:50 AM	Lunch	50 minutes
11:50 AM - 2:06 PM	Instruction	136 minutes
Total Instructional Time:		290 Minutes

2nd Grade			
8:00 AM - 9:30 AM	Instruction	90 minutes	
9:30 AM - 9:56 AM	Recess	26 minutes	
9:56 AM - 11:20 AM	Instruction	84 minutes	
11:20 AM - 12:10 PM	Lunch	50 minutes	
12:10 PM - 2:06 PM	Instruction	116 minutes	
Total Instructional Time:		290 Minutes	

3rd Grade		
8:00 AM - 9:56 AM	Instruction	116 minutes
9:56 AM - 10:22 AM	Recess	26 minutes
10:22 AM - 11:40 AM	Instruction	78 minutes
11:40 AM - 12:30 PM	Lunch	50 minutes
12:30 PM - 2:06 PM	Instruction	96 minutes
Total Instructional Time:		290 Minutes

4th Grade		
8:00 AM - 10:22 AM	Instruction	142 minutes
10:22 AM - 10:37 AM	Recess	15 minutes
10:37AM - 12:00 PM	Instruction	83 minutes
12:00 PM - 12:45 PM	Lunch	45 minutes
12:45 PM - 2:14 PM	Instruction	89 minutes
Total Instructional Time:		314 Minutes

5th Grade		
8:00 AM - 10:22 AM	Instruction	142 minutes
10:22 AM - 10:37 AM	Recess	15 minutes
10:37 AM - 12:15 PM	Instruction	98 minutes
12:15 PM - 1:00 PM	Lunch	45 minutes
1:00 PM - 2:14 PM	Instruction	74 minutes
Total Instructional Time:		314 Minutes

Inclement Weather Schedule

 Kinder
 11:00 AM - 11:30 AM
 2nd
 11:20 AM - 11:50 AM
 5th
 12:00 PM - 12:30 PM

 1st
 11:10 AM - 11:40 AM
 3rd
 11:30 AM - 12:00 PM
 6th
 12:10 PM - 12:40 PM

Alt. Learn Recess Schedule	
Transitional Kinder/K Class	
Follow Kinder Schedule	
M/M 1st-2nd	
Follow 1st Grade Schedule	
M/S 1st - 2nd	
Follow 1st Grade Schedule	
M/S 3rd - 5th	
Follow 3rd Grade Schedule	
M/M 3rd - 5th	
Follow 3rd Grade Schedule	

MINIMUM DAY SCHEDULE

TK/Kindergarten (Beginning Feb. 22, 2022)		
8:00 AM - 9:45 AM	Instruction	105 minutes
9:45 AM - 10:00 AM	Recess	15 minutes
10:00 AM - 11:05 AM	Instruction	65 minutes
11:05 AM - 11:45 AM	Lunch	40 minutes
11:45 AM - 1:01 PM	Instruction	76 minutes
Total Instructional Time:		246 Minutes

1st Grade		
8:00 AM - 9:30 AM	Instruction	90 minutes
9:30 AM - 9:45 AM	Recess	15 minutes
9:45 AM - 11:10 AM	Instruction	85 minutes
11:10 AM - 11:50 AM	Lunch	40 minutes
11:50 AM - 1:01 PM	Instruction	71 minutes
Total Instructional Time:		246 Minutes

2nd Grade		
8:00 AM - 9:30 AM	Instruction	90 minutes
9:30 AM - 9:45 AM	Recess	15 minutes
9:45 AM - 11:20 AM	Instruction	95 minutes
11:20 AM - 12:00 PM	Lunch	40 minutes
12:00 PM - 1:01 PM	Instruction	61 minutes
Total Instructional Time:		246 Minutes

3rd Grade		
8:00 AM - 9:45 AM	Instruction	105 minutes
9:45 AM - 10:00 AM	Recess	15 minutes
10:00 AM - 11:30 AM	Instruction	90 minutes
11:30 AM - 12:10 PM	Lunch	40 minutes
12:10 PM - 1:01 PM	Instruction	51 minutes
Total Instructional Time:		246 Minutes

4th Grade		
8:00 AM - 10:15 AM	Instruction	135 minutes
10:15 AM - 10:30 AM	Recess	15 minutes
10:30 AM - 12:00 PM	Instruction	90 minutes
12:00 PM - 12:40 PM	Lunch	40 minutes
12:40 PM - 1:01 PM	Instruction	21 minutes
Total Instructional Time:		246 Minutes

5th Grade			
8:00 AM - 10:15 AM	Instruction	135 minutes	
10:15 AM - 10:30 AM	Recess	15 minutes	
10:30 AM - 12:10 PM	Instruction	100 minutes	
12:10 PM - 12:50 PM	Lunch	40 minutes	
12:50 PM - 1:01 PM	Instruction	11 minutes	
Total Instructional Time:		246 Minutes	

Alt. Learning Lunch Schedule		
Transitional Kinder/K Class		
Follow Kinder Schedule		
M/M 1st-2nd		
Follow 1st Grade Schedule		
M/S 1st - 2nd		
Follow 1st Grade Schedule		
M/S 3rd - 5th		
Follow 3rd Grade Schedule		
M/M 3rd - 5th		
Follow 3rd Grade Schedule		

REGULAT TK/K SCHEDULE (Aug. 9, 2021 - Feb. 18, 2022)

TK/Kindergarten			
8:00 AM - 9:35 AM	Instruction	95 minutes	
9:35 AM - 10:00 AM	Recess	25 minutes	
10:00 AM - 10:50 AM	Instruction	50 minutes	
10:50 AM - 11:35 AM	Lunch	45 minutes	
11:35 AM - 12:10 PM	Instruction	26 minutes	
Total Instructional Time:		180 Minutes	